KOBİ'ler İçin Dijilleşme Çözümleri

KVKK Çözümleri
AGA - KVKK Destek Yazılımı
AGA - KVKK Destek Yazılımı

AGA, işletmelerin KVKK uyumluluğunun sağlanması konusunda destek sağlayacak yapay zeka tabanlı bir yazılım servisidir AGA Yazılım Servisinin iki an...

Bilgi ve İletişim Güvenliği Rehberi Danışmanlığı Hizmeti
Bilgi ve İletişim Güvenliği Rehberi Danışmanlığı Hizmeti

Beyaz Net olarak Bilgi ve İletişim Güvenliği Rehberi Danışmanlığı kapsamında, bilgi işlem birimi barındıran veya bilgi işlem hizmetlerini sözleşmel...

Bordro ve İnsan Kaynakları Yönetimi Çözümleri
Bordro ve İnsan Kaynakları Yönetimi Çözümleri

Bordrolama, özlük yönetimi, işe alım, performans değerlendirmeleri, izin takibi ve yan haklar dahil tüm bordro ve insan kaynakları süreçlerini bir...

BT Danışmanlık
BT Danışmanlık

NGN, teknolojik ve ekonomik açıdan uygun yaklaşımlarla birlikte BT mekanizmalarının kapsamlı bir şekilde analiz edilmesi, etkinliği yüksek BT araçl...

Cookie Management (Çerez Yönetim Servisi)
Cookie Management (Çerez Yönetim Servisi)

Mobildev' in çerez yönetimi çözümü Cookie Management kolay arayüzü ve basit kullanımı ile web sitenizde; çerez politikası oluşturmanıza, ziyaretçil...

Elektonik İzin Alma Çözümü
Elektonik İzin Alma Çözümü

Figensoft Elektronik İzin Toplama Uygulaması olan İzinizin, ETK ve KVKK uyarınca müşterilerinizden elektronik ortamda izin almasını sağlamaktadır....

Emakin
Emakin

Emakin BPMS (Süreç Geliştirme Platformu) ve üzerinde geliştirilen KVKK, Kobilere uygun bulut uygulamaları

ISO 27001 Danışmanlığı
ISO 27001 Danışmanlığı

ISO/IEC 27001 standardizasyonu; kurumların bilgi varlıklarının risk düzeyini tanımlamak, analiz etmek ve ele almak gibi adımlardan oluşan bir bilgi...

İnsan Kaynakları Programı
İnsan Kaynakları Programı

Dünyanın her yerinden erişebileceğiniz personel yönetimi yazılımları ile şirketinizin en önemli kaynağı olan insan kaynaklarını dijital bir ortama...

İVT (İzinli Veri Tabanı Yönetimi)
İVT (İzinli Veri Tabanı Yönetimi)

Mobildev İVT (İzinli Veri Tabanı) firmalara KVKK ve ETK kanunlarına uygun olarak izinli veri tabanı oluşturulması ve yönetilmesi için çözüm sağlaya...

İzinli Veri Tabanı Yönetim Servisi
İzinli Veri Tabanı Yönetim Servisi

Codec'in mevzuata uyumlu İzinli Veri Tabanı Yönetimi servisleri kapsamında diğer Codec toplu mesajlaşma ürünleri ile entegre çalışan kısa numara, k...

Kayıtlı Elektronik Posta
Kayıtlı Elektronik Posta

KEP en kısa anlatımıyla iadeli taahhütlü gönderi gibi deliller üreten, kullanım için e-imza gerektiren ve yasal geçerliliği olan güvenilir e-posta...

Kişisel Veri ve Yönetişim
Kişisel Veri ve Yönetişim

Kurumsal ve kişisel veri güvenliği süreçlerinin uçtan uca yönetilmesi için geliştirilmiş bir Yönetişim, Risk ve Uyum (GRC) yazılımıdır. Bu yazılım...

Kurumsal E-posta
Kurumsal E-posta

Mailbox, sizi iç ve dış e-posta tehditlere karşı koruyan en ekonomik eposta hizmetidir.

Loglama ve SIEM Çözümleri
Loglama ve SIEM Çözümleri

Log izleme, tüm kritik ağlar ve cihazları kapsayan bilişim sistemlerinin ürettiği olay kayıtlarının(loglarının) belirlenen kurallara göre analiz ed...

M-Files Doküman ve İş Akış Yönetimi
M-Files Doküman ve İş Akış Yönetimi

Firmalarda dokümanlar, süreçler ve her türlü bilgi farklı farklı platformlarda yönetilmeye çalışılmaktadır. M-Files sayesinde, tüm doküman, süreç v...

NOC SOC Hizmeti
NOC SOC Hizmeti

BT altyapısı izleme hizmetlerimizi NOC, SOC, SIEM olmak üzere üç modelde sunuyoruz. Bu hizmetler birbirinin devamı ve tamamlayıcısı şeklinde olduğu...

Piyon LMS
Piyon LMS

Piyon LMS eğitim çözümü ve doküman onay sistemi olarak kullanılmaktadır. Başta KVKK olmak üzere siber güvenlik gibi konularda hem insan kaynakları...

VeriSistem KVKK - GDPR Danışmanlık ve Uyum Hizmetleri
VeriSistem KVKK - GDPR Danışmanlık ve Uyum Hizmetleri

VeriSistem, uçtan uca uyumluluk ve veri koruma çözümleri sayesinde; gizlilik, güvenlik ve kişisel veriler ile ilgili süreçlerinizi güvenli hâle get...

Web Sitesi Çerez (Cookie) İzin Yönetimi Platformu
Web Sitesi Çerez (Cookie) İzin Yönetimi Platformu

Efilli, web sitelerinde toplanan ve KVKK, GDPR, CCPA gibi veri koruma yasalarına göre "kişisel veri" olarak kabul edilen çerez (cookie) verilerini...